Турнедо з оленини в соусі з білих грибів

Ціна: 400 грн
Кількість:
Вага порції: 100/65/10 г
Інгредієнти: оленина, червоний перець, чері, лайм, стручкова квасоля, рукола, соус з білих грибів.

Оленина – це ніжне й соковите, а головне – екологічно чисте м'ясо. «Родзинку» додає соус зі справжніх білих грибів, які збагачують смакові якості цього м'яса. М'ясо зазвичай готують на грилі, в якості гарніра подають різні овочі.

В оленині міститься велика кількість білка і мінімум жирів. М'ясо оленя буде корисно тим, хто сидить на дієтах, посилено займається в тренажерному залі і просто стежить за своїм здоров'ям.

Гармонічним доповненням до смаженої оленини будуть вина з червоних сортів винограду.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support