Свинячі ребра "Кентукі" з картоплею

Ціна: 270 грн
Є в наявності
Кількість:
Вага порції: 400/250/150 г
Інгредієнти: свинячі ребра, соус "Барбекю", спеції.

Реберця - частина грудинки з шаром м'язів і жиру, що робить м'ясо найбільш м'яким і соковитим. Рум'яні, хрусткі, з апетитною скоринкою реберця барбекю готують на грилі або в духовці. Кожен оцінить ці ароматні та пікантні реберця. В якості гарніра страву подають на стіл із зеленню, соусом Барбекю та порцією картоплі.

Барбекю - це класичний американський соус, що володіє кисло-солодким смаком, який ні з чим не переплутаєш. В першу чергу, як можна здогадатися з назви, цей соус призначений для м'яса, приготованого на вугіллі. Він чудово доповнює смак м'яса і нівелює деяку сухість, яку воно може набути в результаті такого способу приготування.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support