Форель з печерицями та білим соусом

Ціна: 125 грн
Кількість:
Вага порції: 100/100/50 г
Інгредієнти: форель свіжа, печериці, цибуля зелена, вершки, спеції.

Ніжне м'ясо форелі здобуло заслужену популярність в кухнях різних народів світу. Слабосолона форель, завдяки своєму вишуканому смаку і ніжно-кораловому кольору є чудовою прикрасою до святкового столу.

Риба Форель має чудовий м'який смак, невисоку калорійність, солодкуватий присмак, характерний запах мигдалю. Запікання - найкращий варіант приготування форелі, при якому корисні властивості риби практично не втрачаються.

Печериці мають ненав’язливий приємний смак, вдало поєднуються з найрізноманітнішими стравами: з рибою, м’ясом, сиром і овочами. Ігристе вино Просекко солом'яного кольору з ніжним, приємним і свіжим смаком є чудовим доповненням до рибної страви.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support