Шоколадний тарт з ягідним соусом

Ціна: 60 грн
Кількість:
Вага порції: 130/15/15/5 г
Інгредієнти: шоколад, вершки, соус ягідний, соус вершковий.

Шоколадні десерти - це завжди самий виграшний варіант, тому що складно знайти людину, байдужого до виробів з какао-бобів. Крім того, вибір таких десертів дуже великий!

Шоколадний тарт - це дивовижно ніжний, повітряний і легкий французький десерт, який дуже популярний в кав'ярнях всієї Європи. Тарт шоколадний готується дуже просто, а завдяки насиченій шоколадні начинці, сподобається всім без винятку. Шоколад використовують молочний, при бажанні в можна додати столову ложку коньяку. Він настільки смачний, що руки самі тягнуться за другим шматочком.

Батьківщиною какао є дощові ліси Амазонки, найбільший його виробник - Кот-д'Івуар, а найбільший імпортер - Нідерланди, які закуповують близько 18% від усього світового врожаю какао. Приблизно 40 плодів (1200 какао-бобів) знадобиться для отримання 1 кілограма какао-порошку.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support