Курка в беконі під соусом "Карі"

Ціна: 145 грн
Є в наявності
Кількість:
Вага порції: 150/50/50 г
Інгредієнти: філе куряче, бекон холодного копчення, вершки, мікс салатів, спеції, зелень.

Курка в беконі – популярна страва європейської кухні. Це вдале поєднання яскраво вираженого смаку м'яса птиці і соковитості, яка досягається завдяки обсмажуванні в тонких слайсах бекону, який перетворюється у результаті в хрустку ароматну скоринку, а різноманітні спеції та добавки надають страві цікаву родзинку. Соус "Карі" чудово підкреслює ніжний смак курятини та невід’ємним елементом багатьох страв.

Курка в беконі під соусом "Карі" порадує всіх без винятку, тому таку страву можна з легкістю подавати на святковий стіл.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support