Гарніри

Гарнір (від французького garnir — прикрашати, наповнювати, постачати) — додавання до м'ясних, рибних страв. Гарніри - це різноманітні овочі, картопляні блюда, каші, макаронні вироби. Більшість гарячих страв не обходяться без гарніру.

Сортування:
Кількість:
Є в наявності
165 грн
Вага порції: 200 г
Є в наявності
185 грн
Вага порції: 250 г
Є в наявності
175 грн
Вага порції: 250 г
Є в наявності
195 грн
Вага порції: 200 г
Є в наявності
265 грн
Вага порції: 200 г
Є в наявності
295 грн
Вага порції: 200 г
Є в наявності
265 грн
Вага порції: 250 г
Є в наявності
345 грн
Вага порції: 250 г
Є в наявності
210 грн
Вага порції: 250 г
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support