Стейк Рібай (Steak Ribeye)

Ціна: 200 грн
Кількість:
Вага порції: 100/30 г

Стейк Рібай по праву вважається одним з найкращих стейків. Весь секрет його смаку криється не тільки в тому, що він правильно приготовлений (по-іншому - ніяк), але і в тому, що для нього вибирається особлива частина яловичини, з 5 по 12 ребро. У цій верхній частині ребрової клітки розташовано безліч жирових вкраплень, які і роблять стейк таким м'яким.

Стейк виходить соковитим, завдяки жировому прошарку. При нагріванні жир тане і всмоктується в волокна Рібая, тому вони виходять ніжними та не сухими. Не менший вплив на смак має і технологія приготування, при якій соки всмоктуються всередину м'яса.

У Рібая насичений м'ясний смак, так як для нього використовують м'ясо особливих вирощених тварин. Завдяки тому, що шматок стейка складається з трьох м'язів, його текстура буде незначною, але відчутно змінюватися в залежності від того, яка саме частина була з'їдена.

Рібай найкраще вживати з овочами і легким соусом із кисленьким смаком. Це розбавить жирне м’ясо і додасть йому особливого смаку. Овочі можуть бути свіжими, а можуть бути приготованими на грилі. Це все вже залежить від ваших уподобань. Ну, а істинним гурманам радимо кращий гарнір до стейку Рібай – келих червоного вина. З таким гарніром ви зможете відчути весь смак мармурової яловичини.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support