Карта сайта
- Головна
- Про напої
- - Міцні алкогольні напої
- - Вермути, настоянки та лікери
- - Віскі
- - Винна карта
- Смачна їжа
- - Казковий яблучний штрудель
- - Стейк «Шатобріан»
- - Фуа-гра під соусом з лісових ягід
- - Страви на відкритому вогні
- - Сібас на мангалі
- - Соковитий стейк з лосося
- - Дорада
- Про ресторан
- Контакти
- Про легенду
- Меню
- - Алкогольні напої
- -- Вино Besini Alazani Valley червоне напівсолодке
- -- Ігристе вино Артемівське біле брют
- -- Настоянка Bacherovka (Бехерівка)
- -- Лікер Baileys (Бейліз)
- -- Віскі Bell's (Белс)
- -- Віскі Johnnie Walker Black Label
- -- Віскі Bushmills 10 Years (Бушмілс 10 років)
- -- Віскі Bushmills Original (Бушмілс Оріджинал)
- -- Вино Cabernet Sauvignon Aves del Sur червоне
- -- Вино Cabernet Sauvignon Purcari червоне сухе
- -- Настоянка Campari (Кампарі)
- -- Ром Captain Morgan Black
- -- Вино Chardonnay Viu Manent біле сухе
- -- Віскі Chivas Regal 12 Years
- -- Горілка Finlandia (Фінляндія)
- -- Джин Gordon's (Гордонс)
- -- Віскі Jack Daniels (Джек Деніелз)
- -- Настоянка Jagermeister (Єгермайстер)
- -- Віскі Jameson (Джемісон)
- -- Віскі Jim Beam (Джим Бім)
- -- Лікер Kahlua (Калуа)
- -- Вино Kartuli Vazi Kindzmarauli червоне напівсолодке
- -- Пиво Kronenbourg Blanc (Кроненбург Блан)
- -- Вино Lettres De France Merlot червоне сухе
- -- Лікер Malibu (Малібу)
- -- Вермут Martini Bianco (Мартіні Б'янко)
- -- Вермут Martini Rosso (Мартіні Россо)
- -- Вино Negru de Purcari червоне сухе
- -- Горілка Nemiroff Delikat (Немирів Делікат)
- -- Ігристе вино Toso Prosecco біле сухе
- -- Віскі Johnnie Walker Red Label
- -- Вино Kartuli Vazi Saperavi червоне сухе
- -- Пиво Corona Extra (Корона Екстра)
- -- Віскі Talisker 10 Years (Таліскер 10 років)
- -- Вино Agmarti Tsinandali біле сухе
- - Страви з яловичини
- -- Медальйони яловичі з вишневим соусом
- -- Медальйони яловичі під соусом з слив
- -- Медальйони яловичі з овочевим соте
- -- Біфштекс по-мисливські з соусом із лісових грибів
- -- Стейк "Шатобріан" в соусі з червоного вина
- -- М'ясо "по-бургундськи" з овочами
- -- Особуко з овочами на грилі
- -- Стейк Рібай (Steak Ribeye)
- -- Стейк Ті-Бон (Steak T-bone)
- - Холодні закуски
- -- Рибне асорті (лосось, масляна, вугор)
- -- Сир Камамбер, Пармезан, Данаблю
- -- Парфе з курячої печінки
- -- Мус з авокадо та лососевою ікрою
- -- Ікра щуки з тостами та вершковим маслом
- -- Прошутто з оливками та руколою
- -- Ростбіф із соковитої яловичини
- -- Закуска з лосося та грінками з ікрою
- -- Карпачо з лосося та сиром пармезан
- -- Тартар з лосося та ківі з хлібними чіпсами
- -- Штрудель з лососем та шпинатом
- -- Карпаччо з телятини та сиром пармезан
- - Десерти
- -- Штрудель з яблуками та морозивом
- -- Чизкейк "Класичний" з сиром філадельфія
- -- Шоколадний тарт з ягідним соусом
- -- Морозиво ванільне з фруктами
- -- Млинці з вишнею, маком, сиром
- -- Груша в лікері з морозивом
- -- Штрудель з вишнями та морозивом
- - Перші страви
- -- Крем-суп з баклажанів
- -- Юшка рибна
- -- Юшка грибна
- -- Суп "Фата-Моргана"
- - Рибні страви
- -- Судак з моркв'яним мармеладом
- -- Лосось з цитриновим соусом
- -- Морський окунь фарширований сиром Фета
- -- Судак з креветками та вершковим соусом
- -- Форель з печерицями та білим соусом
- - Гарніри
- -- Броколі під гірчичним соусом
- -- Цвітна капуста в сирному соусі
- -- Кус-кус з овочами (кабачок, перець, тощо)
- - Страви на грилі
- -- Шашлик з яловичини під гострим соусом
- -- Шашлик із свинини під соусом барбекю
- -- Шашлик з язика яловичини
- -- Люля-кебаб з яловичини
- -- Овочі на грилі/Brasato
- -- Перепел на мангалі з часниковим соусом
- -- Свинячі ребра під соусом «Кентукі»
- -- Сібас (Seabass) на мангалі
- -- Дорада (Sparus aurata) на мангалі
- - Гарячі закуски
- -- Яловича печінка з яблучним соусом та грушею
- -- Печінка куряча під соусом "Діжон"
- -- Печінка куряча під соусом з чорної смородини
- -- Качина грудка на фруктовій подушці
- -- Баклажани в соєвому соусі
- -- Фуа-гра під соусом з лісових ягід
- -- Мідії в мушлях з сиром Грана Падано
- -- М'ясо кролика запечене в яблуці
- -- Тигрові креветки під соусом Мадагаскар
- -- Язик яловичий з білими грибами
- - Страви зі свинини
- -- Медальйони зі свинини з кизилом та яблучним пюре
- -- Медальйони зі свинини в беконі під розмариновим соусом
- -- Медальйони зі свинини з грушею
- -- Свинячі ребра "Кентукі" з картоплею
- -- Стейк зі свинини на кістці (челогач)
- - Страви з птиці
- -- Курячі крильця "Баффало"
- -- Курка в беконі під соусом "Карі"
- -- Курча "Кокюле-тапака" з часниковим соусом
- -- Качина ніжка під кизиловим соусом
- - Салати
- -- Салат "Азіатський" з морепродуктами
- -- Салат "Цезар" з куркою та беконом
- -- Салат "Капрезе" з соусом песто
- -- Салат з овочами, телятиною та сиром Фета
- -- Салат з копченим вугрем та овочами
- -- Салат з відварним язиком, сиром, виноградом
- -- Салат овочевий з руколою
- -- Салат з лосося та авокадо
- -- Салат "Іспанський" з лососем та сиром Камамбер
- -- Салат "Овочева мозайка"
- - Безалкогольні напої
- -- Кава Americano (Американо)
- -- Кава Cappuccino (Капучино)
- -- Кава Espresso (Еспресо)
- -- Фреш яблучний
- -- Фреш морквяний
- -- Фреш грейпфрутовий
- -- Фреш апельсиновий
- -- Кава Latte macchiato (Латте макіато)
- -- Вода мінеральна Моршинська
- -- Напій газований Pepsi (Пепсі)
- -- Кава Ristretto (Рістрето)
- -- Напій газований 7-Up (7-Ап)
- -- Напій газований Tonic water Schweppes
- - Страви з оленини
- -- Салат з оленини та грейпфрута
- -- Турнедо з оленини в соусі з білих грибів
- Новини
- - День Конституції 2019
- - День захисника України 2019
- - Золота осінь 2019
- - День Незалежності 2019
- - Свято Івана Купала 2019
- - Святкуємо Трійцю 2019
- - Відкриття літнього сезону 2019
- - День міста Вінниці 2019
- Фуршет
- Фотогалерея
- Замовлення столика
- Краєвиди
- Святкування весіль та інших урочистих подій