Медальйони зі свинини з кизилом та яблучним пюре

Ціна: 154 грн
Кількість:
Вага порції: 120/100 г
Інгредієнти: вирізка свиняча, кизил, вино, яблука, вершки.

Важко уявити святковий стіл без м’ясних страв. У багатьох країнах великою популярністю користуються медальйони зі свинини, приготовані на мангалі. Аромат смаженого або запеченого м’яса підкорить навіть упередженого гурмана.

Соус з кизилу є хорошим доповненням до м'яса. Він має дуже тонкий і приємний аромат, з легкою кислинкою — завжди затребуваний, як добавка до смаженого м’яса. Кизиловий соус та ніжне яблучне пюре додають м'ясу особливий смак.

До медальйонів зі свинини чудово підходить червоне сухе вино Lettres de France Merlot, яке має достатньо легкий, фруктовий, питний смак.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support