Кус-кус з овочами (кабачок, перець, тощо)

Ціна: 35 грн
К-сть:
Вага порції: 200 г
Інгредієнти: кус-кус, кабачок, баклажан, морква, перець болгарський.

Під час приготування золотисті кульки кускусу розбухають і вбирають аромат інших компонентів страви. У готовому вигляді кускус гармонійно поєднується з м'ясом і овочами, рибою і фруктами, але за смаком зовсім не нагадує пшеницю, з якої зроблений.

Розсипчастий кускус з ніжним смаком і майже невиразним власним ароматом дуже цінується кулінарами. Овочі надають кускусу соковитість і більш повний смак. У багатьох випадках кускус з овочами - це чудово вегетаріанська та пісна страва, причому дуже поживна.

Кус-кус — крупа, яку виготовляють із зерен твердої пшениці або проса. Виготовляють спочатку грубу манну крупу, яку збивають у більші частинки і просіюють через сито та висушують. Отримані крупи-зерна використовують як гарнір у приготуванні великої кількості страв.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support