Смачно приготований шматок м'яса - родзинка будь-якого столу. У цій страві використовується соковита яловича вирізка. Вирізка - це найбільш цінна частина туші тварини, найбільш ніжне і смачне м'ясо. Найчастіше вирізку смажать, нарізаючи поперек волокон медальйонами.
М'ясні медальйони - це делікатес французької кухні, що представляє собою невеликі відбивні круглої форми, які зазвичай роблять з яловичини, телятини, свинини, індички або курки. Медальйони подають в кращих ресторанах світу. Ароматні ніжні медальйони яловичі з незвичайними смаковими нотками, підсмажені на грилі, ідеально поєднуються з овочами, картоплею і різними фруктовими соусами.
Соус Деміглас готують з досить концентрованого коричневого (м'ясного) бульйону, який в процесі перетворюється в густу глазур з чудовим ароматом і злегка підкопченим м'ясним смаком.
Соте - цей тип страв отримав свою назву від французького слова "sauter" - стрибати. Така назва походить від способу приготування. Продукти смажаться або попередньо обсмажуються в сотейнику або на сковороді з різким "струшуванням", в результаті якого продукти перемішуються. Найбільшою популярністю користуються соте з баклажанів, кабачків, але бувають соте з іншиих овочів.