Смачно приготований шматок м'яса - родзинка будь-якого столу. У цій страві використовується соковита яловича вирізка. Вирізка - це найбільш цінна частина туші тварини, найбільш ніжне і смачне м'ясо. Найчастіше вирізку смажать, нарізаючи поперек волокон медальйонами.
М'ясні медальйони - це делікатес французької кухні, що представляє собою невеликі відбивні круглої форми, які зазвичай роблять з яловичини, телятини, свинини, індички або курки. Медальйони подають в кращих ресторанах світу. Ароматні ніжні медальйони яловичі з незвичайними смаковими нотками, підсмажені на грилі, ідеально поєднуються з овочами, картоплею і різними фруктовими соусами.
Вишневий соус - універсальна річ, адже він підходить як до десертів, так і до різних видів м'яса, сирів. У нього не тільки яскравий і насичений колір, він додає м'ясні страві пікантний кисло-солодкий присмак.