Сібас готується на грилі цілком. Солимо й перчимо тільки безпосередньо перед готуванням. Рибу начиняємо ароматними прованськими травами, лаймом, збризкуємо маслиновою олією для одержання ароматної скоринки. Для сібасу ми використовуємо олію третього віджиму, адже вона ідеально підкреслює ніжний смак цієї риби.
Смачна хруста скоринка зберігає рибу соковитою, а нотки розмарина перетворюють сібас на нереально смачну страву. Оскільки м'ясо сібаса відрізняється чистим смаком, що рідко зустрічається навіть у морської риби, соус для цієї риби підійде практично будь-який.
Смажений сібас з келихом білого сухого вина є гармонічною, лаконічною і дуже смачною стравою на легкий обід або літню вечерю.