М'ясо "по-бургундськи" з овочами

Ціна: 360 грн
К-сть:
Вага порції: 350/150 г
Інгредієнти: яловичина, перець, червоне вино, морква, цибуля, часник, листя салату, соус Деміглас.

Страва готується з обсмажених до коричневого відтінку шматочків яловичини, які повільно тушкуються в ароматному винному соусі із додаванням часнику, цибулі, моркви, печериць та спецій. М'ясо покрите насиченим і густим універсальним соусом Деміглас, який значно посилює смак страви. В якості гарніра соковиті та ароматні овочі.

Яловичина по-бургундськи (французькою Bœuf bourguignon) є однією із численних селянських страв, які з часом увійшли до «високої кухні». Потреба тушкувати яловичину у винному соусі виникла в ті часи, коли м'ясо було дуже жорстким і просте смаження було недостатнім. За довгі роки рецепт цієї страви зазнав істотних змін і набув сучасної вишуканості.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support