Печінка куряча під соусом з смородини

Ціна: 95 грн
Кількість:
Вага порції: 150/100/60 г

Печінка виходить м’якою і дуже ніжною, з тонким пікантним смаком та дивовижним ароматом, а ягоди чудово доповнюють та розкривають її багатогранний смак. Коли шматочок печінки потрапляє до рота, спочатку відчувається солодкувато-кислуватий смак ягід смородини. Потім поступово проявляється гострота перчика й часнику. Дуже цікаві, незвичні й приємні відчуття!

Соус зі смородини – це справжнє відкриття у кулінарному світі! Вперше він з'явився в Англії незвичним поєднанням кисло-солодкого смаку смородини і традиційного запеченого м’яса. Вже й у нас стало традицією готувати смородинові соуси до м’яса, тим самим надаючи головній страві вишуканості і незвичності.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support