Парфе з курячої печінки

Ціна: 120 грн
Кількість:
Вага порції: 200/50/100 г
Інгредієнти: куряча печінка, грінки, ягідне желе

Парфе дуже схожий на класичний паштет, тільки більш ніжний і соковитий. Про цей паштет можна сміливо сказати: повітряний, кремовий, без грудочок, легкий смаком. Шматочок хрусткої грінки з ніжним парфе може служити чудовим сніданком, корисним перекусом, легкою вечерею та ідеальною закускою на святковий стіл. Це ароматне парфе сподобається навіть тим, хто не любить печінки.

Парфе - бездоганна, легка, «повітряна» печінкова маса, яку доповнює приємний і ненав'язливий післясмак ягідного яскравого шару желе.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support