Юшка з риби (по іншому – уха, юха чи рибний суп) – стародавня українська страва, адже слово "юшка" живе в нашій мові ще з трипільських часів. Що таке ідеальна рибна юшка? Це свіжа риба, соковиті овочі та найкращі прянощі. Разом вони створюють ідеальну композицію й насичують своїм смаком бульйон.
У приготованій страві немає нічого зайвого. Жодних круп чи шматочків картоплі. Використана приправа не перебиває, а лише доповнює смак і аромат усіх компонентів. Чудовий обід для поціновувачів рибних страв. Розкрийте секрети смачної рибної юшки.
Пангасіус відмінно поєднується з овочами і фруктами, добре йде з кислуватими соусами, не має вираженого рибного запаху. При цьому ніжне м’ясо пангасіуса практично повністю позбавлене кісток.