Міцні спиртні напої — напої з порівняно високим вмістом алкоголю, основою яких, як правило, є дистилят, одержуваний у результаті перегонки сусла або ректифікат, одержуваний методом сублімації. Міцними алкогольними напоями вважаються напої із вмістом алкоголю, як правило, не менше 35% об'єму готового продукту. Міцні алкогольні напої підбираються під конкретні страви. Вони повинні доповнювати меню, а не бути основою для закуски.
Винна карта нашого ресторану представлена винами високої якості з різних країн. Такі вина не обов'язково повинні бути зі славетним іменем, головне - від виноробів, що люблять та цінують лозу, шанують справжні традиції виноробства. Давно доведено, що вино є корисним напоєм, якщо його вживати правильно та в міру.
Відмінна риса вермутів - це наявність у букеті полинового тону, а в смаку гіркуватості. Гарний вермут - визнаний аперитив, він не тільки піднімає настрій, але й збуджує апетит. Тільки пити його краще не в чистому виді, а з водою або з льодом, тоді аромат відчувається повніше. Настоянку отримують в процесі холодного настоювання різних трав, спецій, прянощів на спиртовому розчині, в результаті чого цей розчин насичується ароматичними речовинами.
Перша письмова згадка про віскі датується 1405 роком і походить із Ірландії, де віскі робили ченці. Віскі також згадується в Шотландії: у реєстрі шотландського казначейства є запис, датований 1 червня 1494 року, про видачу «восьми болів солоду братові Джону Кори для виготовлення aqua vitae» ("Eight bolls of malt to Friar John Cor wherewith to make aqua vitae").