Мідії в мушлях з сиром Грана Падано

Ціна: 164 грн
К-сть:
Вага порції: 170/10 г
Інгредієнти: мідії новозеландські, сир grana padano, вино біле сухе, мікс салатів, зелень.

Новозеландські мідії в мушлях миємо, чистимо. Заливаємо білим вином та готуємо у пароконвектоматі 2-3 хвилини при температурі +180°С. Посипаємо тертим сиром «Грана Падано» та запікаємо у пароконвектоматі до розплавлення сиру. Гарніруємо салатною сумішшю. Прикрашаємо гілочкою зелені.

Грана Падано (італ. Grana Padano) — італійський твердий витриманий варений пресований сир з коров'ячого молока. Сир має солонуватий, пікантний смак з легким горіховим відтінком. Вважається, що Грана Падано ідеально поєднується з вермутом, а також червоним вином.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support