Салат з копченим вугрем та овочами

Ціна: 155 грн
Кількість:
Вага порції: 250 г
Інгредієнти: вугор копчений, томати, перець бланшований, ябулуко, спаржа, лимон, кунжут, олія оливкова, спеції, соус унагі.

Копченого вугра нарізаємо смужками. Помідори "Черрі" ріжемо навпіл. Перець болгарський нарізаємо часточками. У спаржі видаляємо нижню частину пагона. Заправляємо сумішшю лимонного соку та оливкової олії. Посипаємо зернятами кунжуту. Поливаємо соусом "Унагі".

Салат з копченим вугром чудово поєднується з білим вином, який має насичений фруктовий смак з цитрусовими нотками, приємною хрусткою кислотністю і м'яким післясмаком.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support