Десерти

Назва десерт походить від французького слова desservir, що означає «розчищати стіл». Отже це страви, які подають після основних страв чи наприкінці будь-якої трапези.
Розмаїття десертів дуже велике — від кондитерських і запечених виробів (тортів, тістечок, пирогів, млинців, штруделів, кексів, мафінів) до меду, шоколаду, кремів, морозива, сербетів, желе тощо.

Сортування:
Кількість:
Є в наявності
90 грн
Вага порції: 150/100/60 г
Є в наявності
70 грн
Вага порції: 130/10/30 г
Є в наявності
80 грн
Вага порції: 150/30/15 г
Є в наявності
80 грн
Вага порції: 150/30/15 г
Є в наявності
119 грн
Вага порції: 300 г
Є в наявності
75 грн
Вага порції: 200/20 г
Є в наявності
60 грн
Вага порції: 130/15/15/5 г
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support