Яловичий язик — відомий делікатес, який має неперевершений ніжний смак. Яловичий язик ідеально поєднується з грибами та білим вином. Яловичий язик під грибним соусом - це дивовижна та ніжна страва, яка порадує всю сім'ю і гостей.
Варений яловичий язик нарізаємо великими кубиками і обсмажуємо на розігрітій сковороді. Білі гриби відварюємо та зливаємо відвар. Варені гриби пасіруємо на рослинній олії, додаємо обсмажений язик та тушкуємо в молоці. Додаємо вершки та тушкуємо до загустіння. Викладаємо у тарілку. Посипаємо подрібненою зеленню кропу. Прикрашаємо гілочкою петрушки.
Білий гриб найцінніший, смачний, ароматний і поживний. У білого гриба великий м'ясистий капелюшок і товста роздута біла ніжка. Причому забарвлення капелюшків - в залежності від віку і місця зростання гриба - може бути світлим, жовтуватим і темно-бурим. У грибів, що ростуть в сосновому лісі, капелюшки, як правило, темніші.