• Головна
  • Меню
  • Ресторан
      • Back
      • Про ресторан
      • Контакти
      • Замовити столик
      • Святкування весіль
      • Цікаво про...
          • Back
          • Про легенду
          • Про смачну їжу
          • Про напої
      • Новини
      • Кабінет гостя
          • Back
          • Зайти
          • Кошик замовлень
          • Реєстрація
  • 3D тур
ВХІД
  1. Головна
  2. Смачна їжа

Стейк «Шатобріан» в соусі з червоного вина

Пропонуємо Вам одну із наших ароматних гарячих страв - Стейк "Шатобріан" в соусі з червоного вина. Шатобріан — товстий край центральної частини яловичої вирізки. Ступінь прожарювання стейка rare або medium rare, що передає особливу соковитість м'ясу і його м'який та ніжний смак. Стейк при подачі до столу викладають частинками вздовж тарілки, гарнірують різними овочами та поливають смачним винним соусом.

Читати далі...

Дорада - середземноморський делікатес

Дорада - морський карась, який має багато назв, серед яких найбільш поширені золотистий спар, спарус, а також аурата (латинське Sparus aurata). Відноситься до родини спарових (Sparidae) у якій є єдиним представником роду Sparus. В мовах романської групи популярна назва саме Дорада, яка походить від слова d'oro — золото. Таку назву ця риба отримала за особливу смужку золотавого кольору, що проходить між очей.

Читати далі...

Фуа-гра під соусом з лісових ягід

Ресторан "Млин Фата-Моргана" запрошує Вас спробувати традиційну французьку страву - Фуа-гра під соусом із лісових ягід. Вона має неповторний ніжний вишуканий смак і аромат та закохує в себе з першого кусочка. Ця страва споконвіку належала до числа елітних страв, скуштувати могли тільки обрані. Фуа-гра (фр. foie gras "жирна печінка") готується з гусячої або качиної печінки. У гусячій печінці ніжний вершковий смак, а качина печінка має більш насичений смак. Колір може бути від світло-рожевого до світло-жовтого.

Читати далі...

Соковитий стейк з лосося

Ми чекаємо Вас на неймовірно смачну, соковиту та корисну страву - стейк з лосося, який готується на грилі або мангалі. Стейк з лососося простий в приготуванні, де головне підготувати смачний соус та маринад і команда ресторану "Млин Фата-Моргана" справляється з цим дуже вдало, адже є досвідченими кухарями і дуже ретельно підходять до своєї справи.

Читати далі...

Страви на відкритому вогні

Запрошуємо Вас спробувати наші неймовірно смачні та соковиті страви приготовлених на грилі та мангалі- смажене м'ясо (шашлик, стейки), риба та овочі. Ці ароматні страви ми готуємо зі свіжих та якісних продуктів, на відкритому вогні, в тандирі, тому вони зберігають максимум поживних речовин та є малокалорійними, адже весь надлишок жиру стійкає.

Читати далі...

Сібас на мангалі

Запрошуємо Вас спробувати одну із наших рибних страв - Сібас на мангалі. Ми готуємо сібас на грилі цілком. Солимо й перчимо тільки безпосередньо перед готуванням. Рибу начиняємо прованськими травами, лаймом, збризкуємо маслиновою олією для одержання ароматної скоринки.

Читати далі...

Казковий яблучний штрудель

Меню нашого ресторану містить не тільки широкий асортимент гарячих страв, традиційних і екзотичних салатів чи страв на грилі (мангалі), але велике різноманіття десертів (кондитерські та запечені вироби, морозиво, шоколад, желе тощо). Одним із наших основних десертів є апетитний, свіжий, солодкий штрудель з яблуками.

Читати далі...

Приєднуйся
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Про нас
  • Про легенду
  • Меню
  • Контакти
Додаткова інформація
  • Замовити столик
  • Залишити відгук
  • Карта сайта
© 2011-2022 Ресторан Млин Фата-Моргана
УВАГА! Ресторан тимчасово не працює