Пропонуємо Вам одну із наших ароматних гарячих страв - Стейк "Шатобріан" в соусі з червоного вина. Шатобріан — товстий край центральної частини яловичої вирізки. Ступінь прожарювання стейка rare або medium rare, що передає особливу соковитість м'ясу і його м'який та ніжний смак. Стейк при подачі до столу викладають частинками вздовж тарілки, гарнірують різними овочами та поливають смачним винним соусом.
Дорада - морський карась, який має багато назв, серед яких найбільш поширені золотистий спар, спарус, а також аурата (латинське Sparus aurata). Відноситься до родини спарових (Sparidae) у якій є єдиним представником роду Sparus. В мовах романської групи популярна назва саме Дорада, яка походить від слова d'oro — золото. Таку назву ця риба отримала за особливу смужку золотавого кольору, що проходить між очей.
Ресторан "Млин Фата-Моргана" запрошує Вас спробувати традиційну французьку страву - Фуа-гра під соусом із лісових ягід. Вона має неповторний ніжний вишуканий смак і аромат та закохує в себе з першого кусочка. Ця страва споконвіку належала до числа елітних страв, скуштувати могли тільки обрані. Фуа-гра (фр. foie gras "жирна печінка") готується з гусячої або качиної печінки. У гусячій печінці ніжний вершковий смак, а качина печінка має більш насичений смак. Колір може бути від світло-рожевого до світло-жовтого.
Ми чекаємо Вас на неймовірно смачну, соковиту та корисну страву - стейк з лосося, який готується на грилі або мангалі. Стейк з лососося простий в приготуванні, де головне підготувати смачний соус та маринад і команда ресторану "Млин Фата-Моргана" справляється з цим дуже вдало, адже є досвідченими кухарями і дуже ретельно підходять до своєї справи.
Запрошуємо Вас спробувати наші неймовірно смачні та соковиті страви приготовлених на грилі та мангалі- смажене м'ясо (шашлик, стейки), риба та овочі. Ці ароматні страви ми готуємо зі свіжих та якісних продуктів, на відкритому вогні, в тандирі, тому вони зберігають максимум поживних речовин та є малокалорійними, адже весь надлишок жиру стійкає.
Запрошуємо Вас спробувати одну із наших рибних страв - Сібас на мангалі. Ми готуємо сібас на грилі цілком. Солимо й перчимо тільки безпосередньо перед готуванням. Рибу начиняємо прованськими травами, лаймом, збризкуємо маслиновою олією для одержання ароматної скоринки.
Меню нашого ресторану містить не тільки широкий асортимент гарячих страв, традиційних і екзотичних салатів чи страв на грилі (мангалі), але велике різноманіття десертів (кондитерські та запечені вироби, морозиво, шоколад, желе тощо). Одним із наших основних десертів є апетитний, свіжий, солодкий штрудель з яблуками.