Карпаччо з телятини та сиром пармезан

Ціна: 100 грн
Кількість:
Вага порції: 100/25 г
Інгредієнти: вирізка теляча, свіжі помідори, перець болгарський, печериці, сир пармезан, олія оливкова

Карпаччо з телятини – це популярна страва з тонко нарізаних шматочків ніжного на смак сирого телячого м'яса, приправлених оливковою олією і спеціями. Воно традиційно подається як холодна закуска.

Викладається страва на порційну тарілку гарної форми, закриваючи всю поверхню, зверху посипають пармезаном та різними спеціями. Карпаччо з телятини віддають перевагу гурмани, які цінують не лише смак, а й цінні корисні властивості цього м’яса.

До холодних м'ясних закусок: всіляких нарізок, відварного язика, копченого м'яса, ковбас ідеально підійдуть витримані білі вина з яскравими фруктовими відтінками.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support