Гідним завершенням будь-якого святкового банкету є десерт. Він ніби підводить підсумок застільному спілкуванню. І хочеться, щоб від торжества залишився найприємніший післясмак. Його в повній мірі забезпечить груша в лікері з морозивом - освіжаючий, ароматний і легкий десерт з приємним бордовим відтінком.
Вишуканий і елегантний десерт не залишить байдужим навіть самого прискіпливого гурмана. Звичайно, для дитячого свята він не підійде, а от дорослі високо оцінять цей французький рецепт.
Для десерту груша в лікері з морозивом беруть стиглі, але тверді плоди груші, щоб вони не перетворилися в процесі термічної обробки в пюре. Поливають їх алкогольним напоєм (лікером). Так у десерту з’являється новий своєрідний аромат і смак.