Груша в лікері з морозивом

Ціна: 90 грн
Кількість:
Вага порції: 150/100/60 г
Інгредієнти: груша, сироп гренадин, кагор, морозиво ванільне, м’ята, шоколад, топінг полуничний.

Гідним завершенням будь-якого святкового банкету є десерт. Він ніби підводить підсумок застільному спілкуванню. І хочеться, щоб від торжества залишився найприємніший післясмак. Його в повній мірі забезпечить груша в лікері з морозивом - освіжаючий, ароматний і легкий десерт з приємним бордовим відтінком.

Вишуканий і елегантний десерт не залишить байдужим навіть самого прискіпливого гурмана. Звичайно, для дитячого свята він не підійде, а от дорослі високо оцінять цей французький рецепт.

Для десерту груша в лікері з морозивом беруть стиглі, але тверді плоди груші, щоб вони не перетворилися в процесі термічної обробки в пюре. Поливають їх алкогольним напоєм (лікером). Так у десерту з’являється новий своєрідний аромат і смак.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support