Смачна та апетитна страва - свинячі медальйони з грушею. Вирізка - це найм'якіша частина свинячої туші, саме тому таке м’ясо просто тане в роті, нежирне, не пересмажене, а, навпаки, відрізняється неймовірно ніжним смаком. Ця страва здатна здивувати всіх, прикрасити не лише звичайну вечерю, а й святковий стіл.
Груша - чудове доповнення до несолодких, основних страв, а особливо до м'яса. Так виходить завдяки її ніжному, солодкому, делікатному смаку, який підкреслить смак навіть самого ніжного м'яса.
Ідеальним доповненням до медальйонів зі свинини буде червоне сухе вино Сапераві, для якого характерний яскравий рубіновий відтінок, насичений смак і унікальний неповторний сортовий аромат.