Ростбіф із соковитої яловичини

Ціна: 125 грн
Кількість:
Вага порції: 100/20/12 г
Інгредієнти: яловичина, мікс салатів, кунжут, бальзамічний оцет, зелень

Перед запіканням м'ясо маринують в олії для розм'якшення. Потім солять і запікають, часто перевертаючи, щоб не пригоріло. Готовий ростбіф нарізають упоперек тонкими шматочками, подають в нарізаному вигляді з листям салату, овочами та зеленню.

Ростбіф з яловичини дуже смачна страва. М'ясо зберігає всередині сік, а зверху утворюється легка карамельна скоринка. Ніжні шматочки просто тануть в роті, а аромат спецій і трав роблять страву дуже апетитною.

Ростбіф – це традиційна старовинна страва англійської кухні, коли великий шматок яловичини запікається в духовці. «Roast beef» в перекладі з англійської означає «смажена яловичина».

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support