Стейк зі свинини на мангалі - ніжне й ароматне м'ясо з чудовим смаком, яке підійде для сімейної вечері або урочистого заходу. Оригінальний маринад урізноманітнює і доповнює смак готового м'яса, додає йому необхідну м'якість і золотисту скориночку. Страву подають з соковитими шматочками кукурудзи та листям салату.
У цьому свинячому м'ясі присутній невеликий прошарок жиру по зовнішньому краю, що дозволиє стейкам зі свинини бути м'якими і соковитими. Соковитий шматок м’яса з апетитним запахом дарує незабутні смакові відчуття та просто тане у роті
Челогач - це вірменська страва, яка представляє собою шашлик зі свинини, але готується він не з чистої м'якоті, а з реберної частини, в якій м'ясо особливо ніжне і смачне.