Ось і настала тепла пора, коли хочеться полишити шумне місто з його незліченними автомобілями і посидіти з друзями посеред тихої природи за келихом доброго вина та соковитим шашличком.

І для цього не треба далеко їхати - відкрита тераса ресторану «Млин Фата-Моргана» та оглядовий майданчик - це саме те місце, де поряд з чудовими краєвидами, свіжим повітрям та неповторним співом птахів ви знайдете справжній комфорт, зручність та затишок.

З літньої тераси відкривається чудовий вид на озеро та довколишній ліс. А як чудово виглядає небо, особливо коли сонце схиляється над вечір. Навіть коли на дворі йде дощ, на нашій відкритій терасі дуже затишно. Якщо сонце світитиме занадто яскраво, офіціанти за Вашим бажанням за хвилину розгорнуть штори. Прямо за терасою знаходиться спуск до нашого парку "Долина бажань" із джерелом кришталево чистої води. Також ви можете просто прогулятися вздовж оглядової тераси.

Наша відкрита тераса може розмістити до 50 гостей. За бажанням, декілька столів можуть бути об'єднані для теплих посиденьок дружньої компанії. Окремо від основної будівлі збудована просторна та затишна бесідка (альтанка) за якою знаходиться чудовий та безпечний ігровий майданчик для вашої малечі. Біля дитячого майданчика знаходиться наш красивий, зелений та великий ландшафтний сад.
Страви нашої кухні, ненав'язлива музика та звуки природи створять для Вас всі умови для гарного відпочинку. Рекомендуємо розширене меню страв на мангалі та у тандирі, а також новинки - італійські страви, та страви грузинської кухні.

Літній майданчик Відкрита тераса Долина бажань Оглядовий майданчик