Команда ресторану "Млин Фата-Моргана" запрошує Вас відсвяткувати головне загальнонародне державне свято День Незалежності України - 24, 25, 26 серпня. Ми пропонуємо Вам найрізноманітніші смачненькі й апетитні страви української та європейської кухні. На Ваш вибір декілька затишних залів з різними інтер'єрами. Наш ресторан знаходиться недалеко від міста на березі мальовничого озера, за яким простягається зелений та великий ліс. Замовляйте столик і наш адміністратор вибере найкраще для Вас місце.

Коротка історія виникнення свята

День Незалежності – це державне свято України. Відзначають його щороку 24 серпня. 24 серпня 1991 року Верховна Рада УРСР ухвалила Акт проголошення незалежності України. Тому саме цей день вважають датою створення сучасної держави Україна. Рішення про святкування 24 серпня Дня Незалежності прийняла Рада 20 лютого 1992 року.

28-річницю незалежності України ви можете відзначити в тихій та спокійній обстановці в нашому залі на другому поверсі зі своєю другою половинкою або ж на закритій терасі з неймовірним видом на озеро та довколишній ліс. Більш запальна атмосфера в бенкетному залі, адже саме там розташований чималий танцювальний майданчик та звучить жива музика. Також відкрита наша бесідка та літня тераса, де ви має змогу смакувати наші страви на свіжому повітрі, під приємний шум природи та спів пташок. А для дітвори ззаду бесідки побудований сучасний ігровий майданчик біля якого знаходиться красивий та великий ландшафтний парк.

Наша команда кваліфікованих кухарів приготує будь-яку страву з української, європейської, грузинської кухні від якої ви отримаєте справжню насолоду та згадуватимете ще тривалий час. Меню ресторану містить різні смачні та ароматні м'ясні страви, закуски, салати, перші страви, десерти, алкогольні та безалкогольні напої. Також меню включає соковиті страви (риба, овочі, шашлик, люля-кебаб, тощо) приготовлених на грилі або мангалі, що особливо актуально в теплу пору року. Ми чекаємо на Вас!

Замовити столик 3D тур