Заміський ресторан «Млин Фата-Моргана» запрошує Вас відсвяткувати День захисника України - 14 жовтня. Наш заклад із задоволенням порадує Вас смачненькими й ароматними стравами української і європейської кухні та новинками від нашого шеф кухаря. Ви можете провести час у наших тихеньких та затишних куточках або ж у залах, де панує атмосфера запальних танців і музики. А довколишня красота, яка відкривається з оглядового майданчика або закритої тераси надасть вам позитивного настрою і апетиту на весь вечір. Наша команда зробить все, щоб ви відчували себе в комфортні обстановці та надовго запам'ятали смак наших неймовірно смачних, свіжих та соковитих страв.

Коротко про свято

День захисника України - це свято, яке відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва. З 2015 року є державним святом і неробочим днем. День козацтва відзначається разом із православним святом Покрови Пресвятої Богородиці, яку вважають покровителькою українського народу, що надихала козаків, надаючи їм наснаги та сил у боротьбі.

На території побудований сучасний парк «Долина бажань», в якому ви можете прогулятися і насолодитися подихом чистого повітря або ж милуватися прозорим джерелом. Саме в цю пору року ви маєте змогу спостерігати з оглядового майданчика мальовничий вид - великий і густий ліс, який розташований одразу за озером, вбирається у золотисті кольори та чути спів пташок, які невдовзі відлітатимуть у теплі краї. Насолодіться відпочином і отримайте максимум приємних емоцій разом з рестораном «Млин Фата-Моргана»!

Замовити столик 3D тур