Ресторан «Млин Фата-Моргана» запрошує Вас зустріти останні теплі й сонячні дні та зустріти прекрасну золоту осінь. Саме наш заклад вирізняється з-поміж усіх своїми чудовими пейзажними видами, адже ресторан побудований на березі прозорого та красивого озера, за яким підіймається великий і густий ліс. Завдяки закритій терасі у прохолодні осінні дні ви маєте змогу милуватися довколишніми краєвидами під час смакування нашими смачними, апетитними та соковитими стравами або за чашкою теплої кави з яблучним штруделем чи чізкейком. Відвідавши наш ресторан ви відчуєте теплоту, затишок та домашню атмосферу!

Краєвид з оглядового майданчику

Осінь впливає по-різному на кожного з нас. Як правило, саме в цю пору року з'являється апатія, слабкість, підвищується сонливість, адже зменшується тривалість дня та потік прямого сонячного світла. Професійний колектив ресторану «Млин Фата-Моргана» зробить все, щоб негативні емоції вас покинули, зарядились енергією на весь робочий тиждень та почували себе бажаним гостем і повністю розслабились у невимушеній, комфортній обстановці. Страви нашої кухні зігріють Вас та подарують безліч приємних емоцій.

На нашому оглядовому майданчику ви можете насолодитися казковим періодом осені, коли природа вбирається в жовто-червоні кольори, свіжим подихом повітря, чудовим краєвидом та мелодійним співом пташок. Спустившись нижче по сходинкам до нашого цілющого джерела ви наповнитесь новими силами від прозорої кришталево чистої води. За нашою літньою бесідкою розташований безпечний, сучасний ігровий майданчик для малечі, а також прекрасний і великий ландшафтний парк. Ресторан «Млин Фата-Моргана» є чудовим місцем для того, щоб прекрасно провести вільний час серед тихої природи.

І ,звичайно, серцем ресторану є наша європейська, українська та грузинська кухня. Всі страви готуються підготовленими кухарами на найсучаснішому обладнані або ж на відкритому вогні чи в тандирі. Меню містить найрізноманітніші смачненькі страви: гарячі м'ясні страви, закуски, свіжі салати, страви приготовлені на грилі, солоденькі десерти, широкий асортимент безалкогольних та алкогольних напоїв. А з приходом осені наше меню розширилось новими м'ясними стравами та апетитними салатами від шеф-кухаря. Ви будете приємно здивовані неймовірним смаком наших страв, який запам'ятається Вам надовго!

Замовити столик 3D тур