Ми чекаємо Вас на неймовірно смачну, соковиту та корисну страву - стейк з лосося, який готується на грилі або мангалі. Стейк з лососося простий в приготуванні, де головне підготувати смачний соус та маринад і команда ресторану "Млин Фата-Моргана" справляється з цим дуже вдало, адже є досвідченими кухарями і дуже ретельно підходять до своєї справи.

Salmon-steak_1
Salmon-steak_2
Salmon-steak_3
Salmon-steak_4
previous arrow
next arrow
Shadow

Користь лосося для організму полягає в першу чергу в його жирі. Жири в лососеві, крім калорійності, впливають на роботу організму, тому, що це жири корисні, в них багато насичених жирних кислот, жиророзчинні вітаміни. Крім цього в лососеві присутні вітаміни групи В, ніацин, вітамін Е і вітамін РР. В цій рибі багато калію, фтору, магнію і натрію з хлором. Амінокислоти, що містяться в лососеві, допомагають підтримувати і прискорюють обмін речовин, що допомагає нормалізувати вагу, а білки цієї риби швидко засвоюються організмом.

Перед тим як подати стейк з мангалу до столу його поливають спеціально приготовленим гарячим вершковим соусом, посипають різними ароматними спеціями та свіжим салатним листям.

Наше меню