Винна карта нашого ресторану представлена винами високої якості з різних країн. Такі вина не обов'язково повинні бути зі славетним іменем, головне - від виноробів, що люблять та цінують лозу, шанують справжні традиції виноробства. Давно доведено, що вино є корисним напоєм, якщо його вживати правильно та в міру.
Вино має антистресовий, антиалергічний, бактерицидний та тонізуючий вплив на людський організм. Вино також багате різними вітамінами й мікроелементами.
Вина Франції
- Шаблі (Chablis Bouchard Pere & Fils). Елегантне бургундське вино з незрівнянним ароматом акації, спецій і апельсинової скоринки. Ідеальне до страв із білого м'яса, морепродуктів, ракоподібних
- Совіньйон Блан (Pierre Fuzey Sauvignon). Це сухе біле вино має сяючий солом'яно-жовтий колір. Букет витончений, характерний для цього сорту, з ароматом цитруса й квітів. Смак спочатку дуже м'який, потім проявляється його свіжість і приємна сухість
- Малезан Медок (Malesan Medoc). Це сухе вино має інтенсивний колір, насичений запах, з нотками зрілих фруктів і відтінками пряностей і ванілі. Його букет повністю розкривається за температури 18-20°С. Воно добре смакує із червоним м'ясом, дичиною й сирами
- П'єр Фузі Мерло (Pierre Fuzey Merlot). Червоне сухе вино з рубіновим відтінком. Має яскравий сортовий букет, повний бархатистий смак і легкий аромат польових квітів. Прекрасно смакує з м'ясними стравами й сирами
Грузинські вина
- Цинандалі. Біле сухе вино, має світло-солом'яний колір, багатий плодовий букет і м'який тонкий смак. Витримується 3 роки в дубових бочках
- Сапераві. Червоне сухе вино, виробляється з винограду Сапераві. Вино екстрактивне, із сортовим ароматом, має своєрідний гармонічний смак, приємну терпкість, розвинений букет. Має інтенсивне, густе темно-гранатове забарвлення
- Алазанська долина. Біле напівсолодке вино, виробляється з винограду Ркацителі, Тетра. Характеризується солом'яним кольором, сортовим ароматом, м'яким, свіжим, гармонійним смаком
- Кіндзмараулі. Червоне природно-напівсолодке вино. Має колір переспілої вишні, ніжний, повний, бархатистий смак і типовий сортовий букет. Виробляється із сорту винограду Сапераві
Молдавські вина
- Піно Гріджіо. Біле сухе вино світло-золотавого кольору. В елегантному ароматі вгадуються звабні нотки квітів акації, стиглої груші й соковитої дині. Смак свіжий, повний, з легкими нотками спецій у післясмаку
- Кагор Криково (Cricova Cahor). Червоне десертне вино. Колір: рубіновий з яскравим блиском. Букет: теплий фруктовий аромат з нотками чорносливу, шоколаду й чорної смородини. Смак: бархатистий, із приємною солодкістю, підкресленою нотками сухофруктів у післясмаку
Вина Італії
- Соав (Soave). Сухе біле вино солом'яного кольору, з гарним блиском, приємною кислинкою і ніжним фруктовим ароматом, до якого домішує легка нота підсмаженого мигдалю. У його букеті виразно різняться аромати квітучої вишні й бузини
- Вальполічела (Valpolicella). Сухе червоне вино червоно-рубінового кольору середньої інтенсивності, що міняється з віком убік посилення насиченості кольору до гранатового й навіть фіолетового. Букет його характеризується як тонкий, приємний і індивідуальний, так само як і смак, у якому чітко виділяється домінанта мигдалю, що надає цьому бархатисто м'якому й повнотілому вину легку й привабливу гіркуватість