Щорічно 28 червня українці святкують День Конституції - державне свято та офіційний вихідний день на честь прийняття Конституції незалежної України в 1996 році. З цієї нагоди команда ресторану "Млин Фата-Моргана" запрошує вас провести ці виходні - 28, 29, 30 червня у неймовірні святковій атмосфері, де панують танці, гарна музика, чудовий настрій та різноманітні смачні, гарячі, корисні страви з прохолодними напоями. Замовляйте столик у закритих залах чи на відкритих майданчиках з прекрасним видом на озеро, адже вільні місця закінчуються.

"Млин Фата-Моргана" знаходиться недалеко від міста серед неймовірно красивих краєвидів та свіжого повітря. Ресторан збудовано на березі мальовничого та красивого озера за яким вимальовується великий, зелений та густий ліс. Для того, щоб ви насолоджувалися красивим видом на озеро, довколишнім лісом, чистим повітрям та співом пташок, смакуючи наші різноманітні смачні страви, є просторна відкрита тераса та оглядовий майданчик. З оглядового майданчика ви можете спуститить до нашого цілющого джерела з кришталево чистою водою. Також у нас є чудовий та сучасний ігровий майданчик для наших найменших гостей біля якого розташований прекрасний, зелений, ландшафтний сад.

Наше меню включає великий асортимент страв української та європейської кухні: салати, холодні закуски, страви з оленини, баринини, птиці, десерти, різні освіжаючі коктелі та колекційні вина. Так як зараз чудова сонячна тепла пора року ми пропонуємо вам соковиті та ароматні страви на грилі, мангалі або ж в тандирі. Наші мангальщики є великими спеціалістами, адже роками збирали різні рецепти маринаду та запашних спецій для вибору найкращого, щоб зараз ви смакували ніжний, м'який та ароматний шашличок або стейк. Такі страви зберігають максимум поживних речовин та є малокалорійними, адже весь надлишок жиру стійкає. Ми чекаємо на Вас!

Замовити столик 3D тур