УкраїнськаРусскийEnglish
Гарніри ресторану «Млин Фата-Моргана»

Гарніри

Гарнір (від французького garnir — прикрашати, наповнювати, постачати) — додавання до м'ясних, рибних страв. Гарніри - це різноманітні овочі, картопляні блюда, каші, макаронні вироби. Більшість гарячих страв не обходяться без гарніру.

Гарніри доповнюють смак основної страви, роблять її більш гармонійною. Із правильно підібраним гарніром їжа краще засвоюється, та й просто стає смачнішою. А наші кулінарні традиції і звичаї роблять гарніри просто необхідними для святкового столу.

Для збільшення зображення клацніть мишкою на мініатюрі.

Для перегляду всіх фотографій перейдіть до Фотогалереї страв ресторану «Млин Фата-Моргана»