Біфштекс з соусом із лісових грибів

Ціна: 235 грн
Кількість:
Вага порції: 150/100/200 г
Інгредієнти: яловича вирізка, білі гриби, вершки, картопля, спеції.

Вирізка з яловичини приправляється сіллю і спеціями та смажиться на розігрітій пательні до середньої прожарки. Білі гриби нарізаємо кубиками та смажимо. Додаємо кулінарні вершки. Готове м'ясо викладаємо на смажену картоплю та поливаємо соусом із білими грибами. Гарніруємо тарілку листям салату та помідором з салатною цибулею. Прикрашаємо гілочкою петрушки.

Соус складається із апетитних шматочків справжніх лісових грибів, трав і спецій. Соус має ніжний насичений смак і кремоподібну консистенцію. Він добре поєднується зі смаженою і відвареною картоплею, тушкованими овочами та смаженим соковитим м'ясом.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support