УкраїнськаРусскийEnglish

Язик під грибним соусом

Язик під грибним соусом

Цією простою назвою не охопити багатий та вишуканий смак цієї чудової страви. Точніше було б назвати «Телячий язик із смаженими білими грибами та лисичками у вершковому соусі», але цінність не у назві страви, а у її смаку. Навіть, якщо Ви не великий шанувальник страв із грибами, просто спробуйте і будьте певні - ця страва міцно посяде у Вашому списку найулюбленіших страв.

 Білий гриб

Для готування цієї страви ми беремо язик молодої телятини найвищої якості. Язик ретельно промиваємо та відварюємо його до готовності разом із цибулькою, часничком, лавровим листом. Відварний язик нарізується шматочками. В цей же час починаємо смажити відбірні білі гриби та лисички.

 Лисички

Грибам у нашому ресторані приділяється багато уваги. В ресторан «Млин Фата-Моргана» свіжі гриби постачаються із заповідних, екологічно чистих лісів Прикарпаття напряму від заготівельних господарств. Свіжі гриби негайно заморожуються за температури -18°С, і тому у наших стравах вони зберігають свій первинний аромат і смак. Білий гриб вважається царем грибів і про його видатні смакові якості відомо всім. А про лисички далеко не всі знають, що за вмістом дуже корисного каротину лисичка перевершує всі відомі гриби. Тому і колір у лисички такий. У поєднанні із білими грибами, лисички надають стравам особливого, вишуканого смаку.

 Телячий язик із смаженими білими грибами та лисичками у вершковому соусі

Отже, до грибів що смажаться додаємо нарізаний шматочками відварний язик, ріпчату цибулю, сіль та спеції. Все це разом тушкується у вершках. У гармонії м'яса, грибів, спецій та вершкового соусу народжується неперевершений аромат!

Насолоджуйтесь найніжнішою м'якоттю яловичого язика з чудовим букетом прикарпатських грибів. Страва прикрашається свіжою зеленню, помідорчиками чері і буде гарною прикрасою Вашого столу як до щирої вечері з друзями, так і до урочистого банкету. Смачного!

Для збільшення зображення клацніть мишкою на мініатюрі.