УкраїнськаРусскийEnglish

Свіжина по-селянськи

Свіжина по-селянськи на пательні

Українці завжди відзначались своєю гостинністю. А як залишити гостя без доброї вечері? Їжа наших предків була простою, але надзвичайно смачною й поживною, і тому старовинні українські кулінарні традиції і досі в пошані. Одна з таких страв - це, звичайно, пательня із свіжиною. В різних регіонах України цю страву готують із своїм колоритом - хто до свинини і сала додає печінку, де більше цибулі, де менше. Але завжди ця страва готується з любов'ю, вона нагадує про тепло домашньої оселі та вечерю у родинному колі.

Врешті решт, це чудова страва для чоловіків, які зібралися трохи відпочити після важкого дня. В ресторані «Млин Фата-Моргана» свіжина по-селянськи готується із справді свіжого м'яса. Основний компонент страви - відбірний свинячий ошийок. Додамо підчеревини та смажимо, як і колись, на чавунній пательні. Ще обов'язково додаємо цибульки, часничку та спецій для аромату. Наша готова свіжина подається у чавунній сковороді із спеціальною підставкою, які будуть ефектно виглядати на Вашому столі. Компанії друзів до цієї страви порадимо взяти ще печеної картопельки, зелені та свіжих овочів. А ще не завадить по чарочці-другій української з перцем. Смачного!

Для збільшення зображення клацніть мишкою на мініатюрі.