УкраїнськаРусскийEnglish

Шашлик із свинини

Шашлик із свинини

Здавалося б, шашлик - це вже настільки поширена страва, що нічого особливого у ній вже не знайдеш. Дійсно, за зовнішнім виглядом шашлики у різних закладах можуть бути зовсім схожими, адже це - м'ясо, печене на вугіллі. Але смак! Він усюди різний. Все залежить від майстерності та досвідченості кухаря та, безумовно, від якості м'яса.

Для нашого шашлику ми беремо відбірний свинячий ошийок. Маринуємо у суміші перців та солі. До маринаду додаємо базилік та ріпчасту цибулю. Особлива пропорція всіх цих інгредієнтів і створює саме наш фірмовий смак шашлику. Після готування на кам'яному мангалі гарячий шашлик подаємо з нашим фірмовим соусом барбекю, до складу якого крім томатного соусу входять гранатовий сік та кінза, яка надає соусу особливої родзинки. Ще трохи тоненько порізаної цибульки, зелень - і можна куштувати. Смачного!

  • Підготовка м'яса до шашлику
  • Смаження м'яса на мангалі
  • Шашлик із свинини готовий

Для збільшення зображення клацніть мишкою на мініатюрі.

Опитування: відвідування ресторанів

Як часто Ви буваєте у ресторанах?