УкраїнськаРусскийEnglish

Каре ягняти

 Каре ягняти

Ягнятина - це м'ясо овець у віці до року - дуже поживна і корисна для здоров'я. М'ясо ягнят - делікатес, і цінується за свій ніжний і запашний смак, легко засвоюється, тому її включають навіть в дитячий раціон! Вона є джерелом усіх амінокислот необхідних для побудови тканин людського організму. М'ясо ягняти багате вітамінами В і D і на відміну від свинини або яловичини не містить холестерину.

Новозеландська ягнятина високо цінується завдяки унікальним умовам, в яких створюється цей продукт. Насамперед, м'ясо новозеландського ягняти - це високоекологічний продукт, так як пасовища в Новій Зеландії знаходяться високо в горах, далеко від промисловості та інших джерел забруднення. Завдяки цьому м'ясо ягнят від природи має збалансований склад і не містить шкідливих речовин.

Ви - закоренілий городянин і ніколи не бували в Новій Зеландії навіть проїздом? Це не завадить вам насолодитися смаком справжнього новозеландського ягняти! У Новій Зеландії стада овець пасуться на волі і харчуються зеленою травою цілий рік. Подумайте, скільки корисних речовин вони «нагулюють», поглинаючи енергію сонця і матінки-землі! Ось чому їх м'ясо виключно корисно для людського організму.

Завдяки низькій калорійності ягнятини дієтологи рекомендують її людям, що стежать за своєю фігурою. Каре ягняти - це квадратна вирізка з ребер. Зазвичай її розрізають на окремі частини, з кісточкою в кожній, і готують у відповідності з обраним рецептом.

Незважаючи на те, що каре ягняти - нежирне м'ясо, воно має соковиту текстуру і прекрасний смак. Побалуйте себе цією чудовою стравою.