УкраїнськаРусскийEnglish

Смажений короп на овочевій подушці

Смажений короп на овочевій подушці

Про користь рибних страв в раціоні людини знають всі. Для українців здавна найпопулярнішою рибою є короп. Існує чимало різноманітних кулінарних рецептів готування коропів: тушкування, копчення, смаження у той чи інший спосіб. В залежності від тонкощів готування змінюється і смак страви. Звичайно, багато залежить і від якості самої риби. Наш ресторан пропонує Вам скуштувати, здавалося б, таку вже звичну страву, як смажений короп. Але наш короп має особливу «родзинку»…

Коропи

Для цієї страви ми беремо найкращих коропів. Філе коропа маринується з травами, спеціями та соком лимона. Готову для смаження рибу обвалюємо у кукурудзяному борошні та смажимо до золотистої скоринки на оливковій олії.

Водночас із рибою готується особливий овочево-грибний гарнір, так звана «подушка»: свіжі баклажани, морква, цибуля, цукіні, солодкий перець та печериці делікатно смажаться на оливковій олії з додаванням вершкового соусу. Викладаємо на цю духмяну «подушку» апетитні шматочки щойно засмаженого коропа і наша страва готова. Смачного!

  • Смажений короп на овочевій подушці
  • Смажений короп на овочевій подушці
  • Смажений короп на овочевій подушці

Для збільшення зображення клацніть мишкою на мініатюрі.