УкраїнськаРусскийEnglish

Шашлик із курятини

Шашлик із курятини

За переконанням деяких людей, що вважають себе знавцями страв на грилі, справжній шашлик - це шашлик із баранини, ну може ще із свинини, але ж ніяк із курятини. Так, традиції готування шашлику, що прийшли із сходу є непорушними вже багато століть, і ми також готуємо шашлик із традиційних для цієї страви складових.

Але наш ресторан зможе переконати Вас, що шашлик із курятини теж може бути чудовою стравою, вартою Вашої уваги.

Перед смаженням шашлику, ми маринуємо курятину із сіллю, паприкою та білим перцем. До маринаду додаємо ріпчасту цибулю. Шашлик смажимо до готовності, але обов'язково слідкуємо щоб не пересмажити, адже ж м'ясо повинно залишитись соковитим та ароматним. Знімаємо з вугілля - наш шашлик набув апетитного вигляду. А який запах! А головне - смак, наш шашличок так і тане у роті. А ще додайте печених овочів з тандиру, келих доброго вина. Ви не ніколи пошкодуєте про таку вечерю. Дуже смачно, та ще й корисно. Будьте здорові!

  • М'ясо перед смаженням
  • Смаження шашлику на мангалі
  • Шашлик із курятини готовий

Для збільшення зображення клацніть мишкою на мініатюрі.

Опитування: відвідування ресторанів

Як часто Ви буваєте у ресторанах?