УкраїнськаРусскийEnglish

Стейк свинячий на кістці

Стейк свинячий на кістці

Ця страва якнайкраще підходить до холодної зимової пори, коли хочеться чогось гаряченького, з димком. Готується такий стейк на мангалі до утворення апетитної рум'яної скоринки. Кісточка запобігає значному висушуванню м'яса, тому цей стейк відрізняється соковитістю.

У якості гарніру замовте картоплю або овочі з тандиру. Чудово смакує з червоним сухим вином. Але і келих свіжого пива теж непоганий вибір. Смачного!

Стейк готується...
Стейк свинячий на кістці

Для збільшення зображення клацніть мишкою на мініатюрі.

Опитування: відвідування ресторанів

Як часто Ви буваєте у ресторанах?