УкраїнськаРусскийEnglish
Фуршетні страви ресторану «Фата-Моргана»

Фуршетні страви

Із чим у нас асоціюється фуршет? Це насамперед - канапе (французьке слово canape) — малесенькі бутербродики з грінок, з різноманітними складовими (риба, м'ясо, сир, фрукти), насаджені на шпажки. Канапе можна їсти цілком, не відкушуючи шматочками.

Спочатку шпажки стали використовувати скоріше не через прагнення прикрасити блюдо, а через зручність подачі на стіл. Тому що найчастіше шматочки підсмаженого хліба покривали шаром паштету, отже шпажка дозволяла з'їсти частування, не забруднивши при цьому пальців. Канапе — це святкова страва, основа фуршету.

Для збільшення зображення клацніть мишкою на мініатюрі.

Перейти до фотогалереї фуршетних страв...