УкраїнськаРусскийEnglish
Міцні напої ресторану «Фата-Моргана»

Міцні алкогольні напої

Міцні спиртні напої — напої з порівняно високим вмістом алкоголю, основою яких, як правило, є дистилят, одержуваний у результаті перегонки сусла або ректифікат, одержуваний методом сублімації. Міцними алкогольними напоями вважаються напої із вмістом алкоголю, як правило, не менше 35% об'єму готового продукту. Міцні алкогольні напої підбираються під конкретні страви. Вони повинні доповнювати меню, а не бути основою для закуски.

Наприклад, горілка найкраще смакує із соліннями: кислими й маринованими огірками, помідорами, капустою або грибами, а так само з різноманітними стравами, до складу яких входять ці інгредієнти. Також горілка подається до страв з ікрою й рибою, до м'ясних закусок. Існують і інші правила: коньяк подають після їжі, джин - у якості аперитиву, віскі в самому завершенні трапези. Взагалі, Вам самим вирішувати, що й коли пити. Головне, золоте правило - пити в міру.

Для збільшення зображення клацніть мишкою на мініатюрі.

Крім вищезазначених, Ви завжди можете замовити у ресторані «Млин Фата-Моргана» і такі популярні алкогольні напої: